A kaland találkozik a pontossággal

Laco Atacama UTC Quarz
Készen állsz a kalandokra az új Laco Atacama UTC karórával?

Az új Atacama Quarz UTC egy funkcionális, technikai eszközökkel rendelkező karóra, amely az Atacama.2 nagy sikerére épít. Az Atacama.2 évek óta bizonyítja rátermettségét a rendőrség, a tűzoltóság és a katonaság tagjai körében, valamint a sportos órák rajongóinak természetközeli teljesítményeik során.

Az Atacama.2-vel ellentétben az új Quarz UTC modell egy második időzónával is rendelkezik – ez a funkció a nemzetközi mentőszolgálatok munkájában jelent nagy segítséget. A jóval vékonyabb kvarcszerkezetnek köszönhetően pedig a Quarz UTC tokjának magassága mindössze 10,5 milliméter.

Laco Atacama UTC Quarz
Optimális teljesítmény minden helyzetben

Az Atacama Quarz UTC-t extrém és szabadtéri helyzetekre tervezték, amelyek maximális biztonságot, rugalmasságot és pontosságot igényelnek.

Kiemelten a lehető legnagyobb funkcionalitás és használhatóság biztosítása érdekében készült.

Tovább az órához
Laco Atacama UTC Quarz
Laco Atacama UTC Quarz
Laco Atacama UTC Quarz
Kiváló olvashatóság – nappal és éjszaka egyaránt

Az Atacama Quarz UTC számlapjának egyes elemeit vastag Superluminova bevonat borítja, így az óra megbízható társ éjszaka és rossz fényviszonyok között is.

A mutatók két színben készültek – az óra és a másodperc a Superluminova C3-ban, a perc pedig a narancssárga –, annak érdekében, hogy bármilyen szögből könnyen megállapítható legyen az idő. Az UTC mutató csontvázas nyílhegyre végződik.

``Állítható tokfüleknek, a kúpos kialakítású és mindössze 10,5 mm vastagságú toknak köszönhetően kényelmes viselet bármilyen csuklón.``

Laco Atacama UTC Quarz
A funkcionalitás a legfontosabb

A robusztus rozsdamentes acél tok fekete PVD bevonattal rendelkezik, amely kiküszöböli a nem kívánt tükröződéseket. Ugyanez vonatkozik a tizenkét óránál helyett kapott koronára és az egy irányban forgó lünettára is.

Tovább az órához
Kvarc szerkezet ismert előnyökkel

A menetes hátlap alatt egy svájci Ronda 515.24H kvarcszerkezet ketyeg. Ez a szerkezet nem csak hihetetlenül precíz (csak havonta néhány másodperc), de a GMT és a gyors dátum funkciójával is lenyűgöz. Extra funkcióként említhető a hat óránál helyet kapott dátumablak.

Tovább az órához
20 ATM-ig terjedő vízálló rozsdamentes acél tok

A tizenkét óránál helyett kapott menetes korona biztosítja a vízállóságot. A korona alatt egy narancssárga gyűrű jelzi – egy gyors pillantással –, hogy a korona teljesen be van-e csavarva vagy sem.

Tovább az órához
Laco Atacama UTC Quarz
Írj hozzászólást

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE