A Laco két limitált kiadással folytatja a Taupe sorozat sikertörténetét

A Laco két limitált kiadással folytatja a Taupe sorozat sikertörténetét

Tavaly a Laco Augsburg Taupe és Aachen Taupe nagy lelkesedést váltott ki az órakedvelők között. Finom színsémájával a két időmérő egy teljesen új és meglepően elegáns megjelenést kölcsönöz a klasszikus pilótaóra esztétikájának.

Laco 39 MM Augsburg Taupe Automata, Limited karóra

Megalkuvás vagy semlegesség? Egyik sem! A Taupe színárnyalat már régóta a divattervezők kedvence, mivel a finom szín nemesi visszafogottságot kölcsönöz, és a legtöbb ruhát magabiztos eleganciával egészít ki. A megnevezés a vakond színének kifinomult árnyalatából származik, melyet franciául “taupe”-nek hívnak. Ennek a lágy mégis karakteres színnek megvan a saját vonzereje, amelyet az Augsburg Taupe és Aachen Taupe óráknál csak tovább fokoz a filigrán napsugár mintázat, így téve a csuklóján igazán különlegessé az órát. A sugárzó fehér számok, az indexek és a mutatók kiváló kontrasztos megjelenést kölcsönöznek az órának.

Az új Augsburg Taupe és Aachen Taupe stílusos megjelenését kettős szegecselt bőrszíj egészíti ki, kissé kontrasztos varrással és rozsdamentes acél csattal.

Ezt a különleges Laco időmérőt mindössze 200 darabra korlátozott sorozatban gyártják. Az egyes modellek kiadási száma a tok hátsó részére van gravírozva, innen tudhatja büszke tulajdonosa, hogy a sorozatból hanyadik az övé.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a német óragyártó két további limitált kiadású modellt mutat be a mechanikus belépő szintű szegmensében. A 39 milliméter átmérőjű új Augsburg Taupe és Aachen Taupe megjelenése nem kevésbé lenyűgöző, mint elődjeiké. Ezzel az új mérettel szeretné a Laco leköveti az óraiparban érezhető csökkenő méretű tokok trendjét, és reagál sok olyan rajongó kérésére, akik kifejezetten a kisebb méretű formátumot helyezik előtérbe. 2020 augusztusától mindkét modell 200 darabra limitált mennyiségben lesz elérhető.

  • Tulajdonságok
Szerkezet másodperc-stop funkcióval

A 39 mm-es rozsdamentes acél tok, valamint a vastag és könnyen megfogható (kézreálló) korona, a klasszikus Laco pilótaóra markáns esztétikáját képviseli. Az időmérő szíve egy automatikus Laco 21 kaliberű szerkezet, amely a Miyota 821A szerkezeten alapul. A szerkezet stop-másodperc funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az idő pontos beállítását.

SuperLuminova C1 Kék színben

A szinte izzó Superluminova C1 Blue Line bevonat kifejező lumineszcens kékes árnyalattal biztosítja a tökéletes olvashatóságot még éjszaka és rossz fényviszonyok között is.

Laco 39 MM Augsburg Taupe Automata, Limited karóra
Laco Augsburg Taupe 39
Limited
Elegáns és időtlen stílus – Az óra, perc és másodperc mutatók a számlap közepén kaptak helyet, az Augsburg Taupe tükrözi az 1940-es évek tájoló óráinak tipikus „Baumuster A” számlapját.
39 MM Augsburg Taupe Automata, Limited
Laco Aachen Taupe 39
Limited
A kissé sportosabb változat – Az Aachen Taupe a történelmi „Baumuster B” típust ábrázolja egy központi másodperc mutató, egy külső perc, valamint egy belső órakör segítségével. A funkcionális, időtlen számlap teszi az órát megbízhatóvá, ugyanakkor divatos kiegészítővé.
39 MM Aachen Taupe Automata, Limited
UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE