A limitált kiadású Taupe bemutatkozása

A limitált kiadású Taupe bemutatkozása

A legfinomabb árnyalatok képesek egy teljesen új megjelenést kölcsönözni egy klasszikus darabnak. A Laco a két korlátozott számban gyártott Augsburg Taupe és Aachen Taupe modellekkel tovább erősíti a már eddig is népszerű Basic Pilot órái kategóriáját, mindkét időmérő lenyűgöző taupe színű számlappal büszkélkedik. 2019 augusztusától összesen 500 darab elérhető az új modellekből.

Varázslatos Taupe szín

Időtlen, kecses és hihetetlenül sokoldalú – ez a finom árnyalat zavartalanul kombinálható szinte bármilyen stílussal. A modelleknél a taupe szín finom hangulatát csak fokozza a napsugár mintázat, mely tónusa a fény beesési szög függvényében változik. Így együtt sportos és elegáns megjelenést kölcsönöznek az időmérőknek.

Egy az 500-ból

A népszerű klasszikusok új kiadása szigorúan korlátozott. A modell limitált sorozatszáma a tok hátoldalán található.

Eredeti ragyogás

A taupe színű napsugár mintázatú számlap, a fehér számok, a mutatók és az indexek és a barna borjúbőr szíj, mind-mind a tökéletes megjelenést szolgálják. Az Augsburg Taupe és Aachen Taupe modellek kiválóan passzolnak bármilyen viselethez, elegáns, spotos, hétköznapi.

A Super-LumiNova C1 bevonatnak köszönhetően a kék árnyalatban pompázó indexek és mutatók biztosítják a kiváló olvashatóságot gyenge fényviszonyok esetén illetve éjjel is.

Újra értelmezett klasszikusok

A klasszikus pilótaórák robusztus esztétikájára a nagy 42 mm-es átmérőjű rozsdamentes acél tok és a feltűnő, praktikus korona emlékeztet. A zafír kristály üveg hátlap bepillantást enged a megbízható automata Laco 21 szerkezet működésébe, mely a kiváló Miyota 821A szerkezeten alapul.

Különleges jellemzőként a korlátozott modellek szerkezetét ellátták egy másodperc stop funkcióval is. Modern részletek valódi kalandorok számára.

 

 

 

Augsburg Taupe

Elegáns és időtlen – az Augsburg Taupe vonzza a tekintetet. A modell követi a tipikus A típusú navigátor órák kialakítását, tökéletes olvashatóságot biztosít mind az óra, a perc és a másodperc mutatók esetén.

 

 

 

 

 

 

Aachen Taupe

Történelmi és sportos – bármire képes lesz az Aachen Taupe segítségével. A “B” típusú kivitel a funkcionális és kortárs számlappal igazán megbízható társsá teszi ezt a modellt.

 

 

 

 

 

 

A modellek limitált kiadásúak, így korlátozott számban elérhetők. A modellekről további részletet itt találsz.

 

Tagged , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Select your currency
EUR euró