Az Out of Order márka bemutatkozása

Out Of Order watches
OUT OF ORDER MÁRKA BEMUTATKOZÁSA

OOO – Out of Order Riccardo Torrisi, Claudio Dalla Mora és Dario Ceolotto vadonatúj koncepciója, három különböző szakember, de ugyanazzal a küldetéssel: a szabályok ledöntése, úgy ahogy még korábban soha nem láthattad, a karórák olaszországi gyártásán és szándékos elhasználódási jeleinek kialakításán keresztül. Igen, a karórák Olaszországban kapják meg az elhasználódás (szándékos) jeleit, ezzel megteremtve az óra viselésének új módját. Kiváló minőségű anyagokból, szenvedélyes, részletgazdag kézműves eljárásokkal készülnek karóráik. Óráik nemcsak az időt hivatottak mutatni, de mesélnek is.

„kérlek, bánj velem rosszul”

Joggal mondhatná a márka bármely modellje. Az Original kollekció modelljei azért születtek, hogy keményen bánj velük. Ezek a világ azon kevés olyan órái közé tartoznak, amelyek szándékosan használt megjelenést kapnak a gyártásuk során, minőségük romlása nélkül. Galvanizált acél, növényi cserzett bőr, fa és a szakértők technikai varázsereje kellett az egyedülálló karórák megszületéséhez, mindezt elfogadható áron. Büszkén vállalva, hogy Olaszországban készültek.

Az OOO – Out of Order ® mindig szívesen alakít ki partnerségi viszonyt a nem konvencionális eseményekkel, tevékenységekkel legyenek azok akár az extrém sportok, zene, ételek vagy az utcai művészet világából. Ezt nevezik az OOO világának. Az OOO – Out of Order ® szeretettel várja mindazok érdeklődését, akik valamilyen dizájnos egyedi terméket, karórát keresnek. Csak vedd fel, élvezd a minőséget és ne aggódj amiatt, hogy rosszul bánsz a OOO – Out of Order ® karóráddal, mert az OOO – Out of Order ® már gondoskodott róla. Ezek a karórák, ha esetleg karcolódnak is, nem lesz feltűnő, az órának nem lesz használt jellege, mivel a gyártó szándékosan ilyen stílusban készíti a karóráit.

Tarts az OOO-val egy körre

OOO – Out of Order ® márka nyilvánvalóan valami más. Három évvel a márka megalakulását követően már 30 országban voltak elérhetők a kiváló minőségű és dizájnolású termékeik.

A növekvő igényeket mi sem jelzi jobban, hogy egyes limitált modellek 24 óra alatt keltek el. A teljesség igénye nélkül, OOO – Out of Order ® márka néhány sikermodellje:

A márka már a 2015-ben megrendezésre került Baselworld-ön is képviseltette magát, egy 1 m²-es bemutatóablak formájában. Az OOO rohamos fejlődését és térnyerését kiválóan szemlélteti, hogy a rákövetkező évben már egy 14 m²-es standon csodálhatták meg az érdeklődők egyedi modelljeiket. Az évek múlásával egyre látványosabb és nagyobb standok várták a publikumot. Személy szerint kíváncsian szemléltük volna a márka további ” Baselworld-i evolúcióját”, de sajnos a rendezvény többé már nem kerül megrendezésre, így erre nincs lehetőség. A Baselworld megszűnését jelentő űrt különböző rendezvények támogatásával és partnerségi viszonyok kialakításával kívánják betölteni.

Out Of Order márka modelljei
Az általunk első körben bevezetésre kerülő Out Of Order márkájú karórák

Köztudott, hogy mindenki meg akarja különböztetni magát a tömegtől. Egy egyedi időmérő viselése során igazán exkluzívnak és egyedülállónak érezheted magad. Ezért született meg az OOO 143, mely a márka új belépő szintű kollekciója. Elképesztő színek, lenyűgöző lume számlap és rendkívül kényelmes növényi cserzett bőrszíjak teszik ezt az órát kollekciója méltó részévé. Ha olyan órát keresel, amely tökéletes a hétköznapi viseletekhez, de ugyanakkor éjszaka feltűnő jelenség, akkor a legjobb helyen jársz. Végül, de nem utolsósorban a szándékos elhasználódásnak köszönhetően nincs két egyforma darab.

# OOO143, az egyediség még soha nem volt ilyen megfizethető.

Tekintsd meg a kollekciót

A múlt ikonikus búvárórái ihlették Automatico kollekció. Ahhoz teljessé váljon luxus vintage gyűjteményed, mindenképpen szükséged van egy ilyen karórára. De ha csak a szabadság ízét szeretnéd megérezni azáltal, hogy úgy viselheted karórádat, hogy nem kell attól tartanod „mi lesz, ha megkarcolódik”. Vajon milyen lehet gondtalanul hordani egy karórát?

Tekintsd meg a kollekciót

A kollekció a 2018 -as Baselworld-ön elért sikere után elérkezett az idő, hogy felfrissítsék az egyik legkeresettebb modellcsaládot. A színek a kulcs elnevezésű kolncepció inspirálta a korábban még soha nem láttot dizájnt magábafoglaló kollekciót. A színes SuperLuminova® mutatók és gondosan kialakított indexek elengedhetetlenek az éjszakában. Megszokott különlegességként az OOO logó most is világít!

Tekintsd meg a kollekciót

Karakteres szándékosan elhasználódott rozsdamentes acél tok, egyirányban forgatható lünetta, a matt napsugár mintázatú számlap, valamint a rozsdamentes acél fémszíj jellemzi az Auto kollekciót, ezzel emelve a „megfizethető, de egyedülálló” automata időmérők világába.

A C3 SuperLuminova bevonattal ellátott mutatók és indexek biztosítják a pontos idő leolvasását még a legsötétebb környezetben is.

A minimalista dizájnnal visszarepít a lenyűgöző 60-as évekbe, ahol a „kevesebb több volt”.

#spreadthewOOOrd

Tekintsd meg a kollekciót

A dicsőséges ’60 -as évek ikonikus kronográf órái ihlették a Cronografo kollekciót, amelyre mindenkinek szükséged van ahhoz, hogy pontosan meg tudja határozni mennyi idő van még vissza a hétvégéig.

Kézzel megmunkált tömör rozsdamentes acél tok, kiváló minőségű kézzel készített olasz bőr szíjak, valamint a 100 m vízállóság teszi ezeket a modelleket tökéletes partnerekké a mindennapokban, és még azért sem kell aggódnod, hogy viselet közben megkarcolódnak.

Minden egyes újabb karc egy újabb történet Rólad. Ne feledd!

Tekintsd meg a kollekciót
UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE