Edition 95 – Történelmi kifinomultság limitált kiadásban

Laco EDITION 95 limitált felhúzós karóra
Laco EDITION 95 limitált felhúzós karóra

Küldetés 2025 – A Laco 100. évfordulójának izgalmas utazása csak most kezdődik

Igaz, csak öt év múlva lesz, de már most a láthatáron van a nagy Laco céges évforduló. Tehát itt az ideje az öt exkluzív éves kiadásnak, mint válogatott társak a rendkívüli utazás nagy napjáig.

Az EDITION 95 segítségével büszkén mutatkozik be az első társ, mellyel hajózunk egy expedíció felé, a 100 éves eseménydús vállalati történelem során. Hiteles, modern kialakítású tengerészeti óra, amely kiemeli a Laco hajózási órák terén szerzett tapasztalatait. Ötvözi a tenger varázsát és a márka jellemző pontosságát, tartósságát és funkcionalitását.

Nevéhez híven az EDITION 95 csak korlátozott, 95 darabos sorozatként készül. Az éves, szintén korlátozott számú 96, 97, 98 és 99 kiadásokkal együtt hitelesen mutatja be a tradicionális óragyártó történetét, mely 2025-ben teljesedik be egy jeles gyűjtői bemutató dobozban a valódi Laco-szerelmesek számára.

Svájci szerkezet Pfrotzheim aláírásával

A Laco 98 kaliberrel az EDITION 95 mindig pontos úton jár. A mechanikus kézi felhúzós szerkezet alapját jelentő kipróbált, megbízható ETA 6498.1 kiváló minőségű Elaboré változatú kaliber, melyet a vállalat tapasztalt órásmesterei szakszerűen

Laco EDITION 95 limitált felhúzós karóra

módosítottak és aktiváltak. A menetes zafírkristály hátlap tökéletes bepillantást biztosít a szerkezet jellegzetességeibe. A sötétbarna bőrszíj szín hű varrással növeli a sportos, elegáns megjelenést. Az órát szín koordinált óradoboz, eredetiségigazolás és korlátozott példányszámú dísztű egészít ki, amelyek kizárólag ehhez az órához állnak rendelkezésre.

Küldetés 2025, utazás a gyártó 100 éves történelmén keresztül
EDITION 95 megtekintése

Autentikus megjelenés, modern tapintás

A Laco EDITION 95 segítségével a Laco történelmi tapasztalataira épít, és olyan órát mutat be, amely méltó a haditengerészeti óráik hosszú hagyományához.

Laco EDITION 95 limitált felhúzós karóra

A jól ismert tengeri erények inspirálták, 100 méterig vízálló, lünetta oldalirányban recézett, rozsdamentes acél tokkal rendelkezik, amelynek átmérője 42,5 milliméter, és nagy, sötétkék finomszemcsés számlap.

Ugrás az órához
Funkcionalitás sportos, elegáns megjelenéssel

Az intuitív olvashatóság érdekében az arab számok és a mutatók intenzív kék lumineszcens szuperluminovával vannak bevonva. Ez lehetővé teszi az idő pillanatok alatt történő megtekintését, akár éjszaka vagy rossz látási viszonyok között is. A funkcionalitás és a sportos elegancia sikeres ötvözésével a Laco 95 minden helyzetben megbízható és stílusos társ. Noha a történelmi előd a nyílt tengeren való használatra készült, az új kiadás elegáns üzleti óraként szolgál a szárazföldön is.

Laco 100 éve – 5 év tele meglepetéssel

A “MISSION 2025” részeként nemcsak 5 különleges modellel tisztelik meg a jeles évfordulót, hanem rengeteg további kisebb nagyobb hírt is megosztanak. Betekintést kínálnak munkáikba, márkáikba és hagyományaikba, tájékoztatnak a turbulens idők hullámvölgyeiről, és még többet szerelmeikről és szenvedélyeikről:

Laco számára – 1925 óta.

LACO 95. KIADÁS – Lehetővé teszi, hogy mindössze 95 szerencsés ember részese lehessen a történelem újjászületésének ezen modell megrendelésével.

Írj hozzászólást
UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE