EDITION97 – Nagy öröm a legszebb pillanatokért

Rendelés

EDITION 97

Nagy öröm a legszebb pillanatokért
Kifinomult antikolt megjelenés exkluzív kivetülése

EDITION 97 nevéhez hűen szigorúan limitált, mindössze 97 darabos példányszámban készül. Ez a MISSION 2025 harmadik különkiadása a Laco 100. évfordulója felé vezető úton.

Az elmúlt 2 évben megjelent EDITIONS 95 és 96, valamint a továbbra is következő 98-as és 99-es modellekkel együtt szemlélteti a Laco a hagyományos óragyártásuk történetét.

EDITION97
Apró nüanszokkal a nagy dizájnért és a kiválóságért

Mint egy első osztályú whisky esetében, a kivételes óra valamennyi összetevő harmonikus kölcsönhatásából áll össze. A bronz tok, a sötétzöld számlap és a lágy bézs számok, mutatók és indexek tökéletes egyensúlyt biztosítanak az EDITION 97-nek, mely ezzel a klasszikus pilótaóra esztétikáját és az exkluzív dizájn jegyeit viseli magán.

Minden évvel egy kicsit egyedibb

Aligha más anyag inspirálja annyira az óra szerelmeseit, mint a bronz. Ennek az anyagnak a varázsa a többrétegű patinában rejlik, amely már az első hetekben, hónapokban kifejlődik a bronztokokon, védve az anyagot a korróziótól.

Ez a patina minden időmérőnek egyéniséget és egyedi szépséget ad.

EDITION97
Legjobb barát, legjobb whisky, legjobb óra
Minden, ami egy eredeti pilótaórához kell

A klasszikus tokforma jellegzetes pilótakoronát kapott. A történelmi B típusú számlap a percjelzés a külső gyűrűn és órajelzés a belső gyűrűn kapott helyet. Az akár az éjszakai jobb olvashatóság érdekében a nagy arab számok Superluminova “Old Radium” bevonattal rendelkeznek. Az eredeti kialakításhoz híven a külső körnek csak minden második száma világít. A termikusan kékített mutatók szintén bézs színű világító anyaggal vannak feltöltve.

A pontosságról a Laco 200-as automata szerkezet gondoskodik. A bevált svájci Sellita SW200-ra épül, stop-seconds funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az idő másodpercre állítását.

Mint minden exkluzív Laco kiadás, az új EDITION 97 is egy színben passzoló ajándék tokkal érkezik, melyben természetesen megtalálható a korlátozott számú tű és az eredetiséget igazoló tanúsítvány.

Írj hozzászólást

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE