Flieger PRO – Félreérthetetlenül egyedi

Flieger PRO

Miért a PRO?

A vagy B típusú számlappal is rendelhető. A rozsdamentes acél tok Ø 37 mm, 40 mm és 43 mm-es méretekben érhető el. A tok szálcsiszolt vagy sötét homokfúvásos technológiával kialakított. Csak 11 mm magas. Korona pozíció tetszés szerint választható. Mechanikus svájci szerkezetek Elaboré & Top minőségű szinten. Zafírkristály, dupla tükröződésmentes bevonat kérésre. Nyitott hátlappal, logóval, dátummal, vagy anélkül, a dátum világos vagy sötét alapon.

Stuttgart PRO

Laco Karlsruhe pilótaóra konfigurálható

Karlsruhe PRO

Flieger PRO Stuttgart
Flieger PRO Karlsruhe
01

PRO, mint Progress (folyamatban)

A pilótaórák már a múlt század eleje óta lenyűgözik az embereket pontosságukkal, tartósságukkal és letisztult dizájnjukkal. Annak ellenére, hogy a "Pilot Watch Original" és a "Pilot Watch Basic" kollekciókban nagy figyelmet fordítanak a márka hagyományára, a Laco csapata mindig figyelembe veszi a modern fejlesztéseket, irányzatokat is. A Laco fontosnak tartja, hogy meghallgassa és beleépítse karóráikba a vevők kéréseit is. Az új "Flieger PRO" Stuttgart és Karlsruhe modellek ezt a hozzáállást tükrözik, mivel az innovatív online szerkesztőnek köszönhetően különleges módon elégítik ki a változatosabb testreszabás vágyát.
02

PRO, mint Professional (professzionális)

Mindenki számára, akik magasabb követelményeket támasztanak az órájukkal szemben, azoknak tökéletes választást jelentenek az új Stuttgart és Karlsruhe PRO modellek, melyek modern jellemzők és funkciók egész sorát kínálják. A PRO modellek kizárólag automata és kézi felhúzású szerkezetekkel kaphatók, melyben a dizájn ötvözi az eredeti pilótaórák klasszikus elemeit a modern óratechnikával. Mint minden Laco pilótaóra esetében, a "Flieger PRO" is kiemelkedik tartósságával, funkcionalitásával és olvashatóságával. A menetes hátlap és korona az órát 20 ATM-ig vízállóvá teszi, és megakadályozza a nedvesség behatolását még jelentősen ingadozó nyomás és hőmérséklet mellett is. Az ergonomikusan ívelt fülek a vékony tokkal kombinálva rendkívül kényelmessé teszik az óra viselését. Az opcionális egy- vagy dupla fényvisszaverő bevonatú zafírkristály biztosítja a kiváló olvashatóságot még rossz fényviszonyok mellett is. A tokban mechanikus svájci szerkezet ketyeg, amely tetszés szerint rendelhető Elaboré vagy Top minőségi szinttel, ezzel minden PRO szerelmes igényét kielégítve.
03

PRO, mint Product configurator (Óraszerkesztő)

Használd az online óraszerkesztőt, hogy megtervezhess egy feltűnő személyiségű órát, élve a lehetősséggel, hogy saját vágyaiddal finomítsd a hagyományos kivitelezést. Akár a Karlsruhe PRO -t, akár a Stuttgart PRO -t szeretnéd alapként használni, mindig készíthetsz olyan órát, amely visszatekint a történelmi pilótaórák hagyományaira. Fedezd fel a "Flieger PRO" -t, mint a történelmi "testre szabott" pilótaórát. A vagy B modellként - 37 mm, 40 mm és 43 mm-es méretben kapható. Kérésre az újonnan kifejlesztett tok polírozással vagy - az eredeti pilótaórák alapján - sötét homokfúvással is tisztítható. Eldöntheted, hogy a zafírkristály üveg egy -vagy mind a két oldalán legyen tükröződésgátló réteg, illetve, hogy a menetes hátlap zafírkristály vagy rozsdamentes acél legyen. A menetes koronát a tok jobb vagy bal oldalán helyezheted el. Válassz a mechanikus automata vagy kézi felhúzású szerkezetek között, különböző minőségi szinteken - finomításokkal vagy anélkül, mint például a rotor és a szerkezet dekoratív fényezése és a termikusan kékített csavarok. A számlap egyedi alakítása további verziókat eredményez. Dátummal vagy anélkül, világos vagy sötét alapon - logóval és "Made in Germany" felirattal vagy márkajelzés és feliratok nélkül. Természetesen ezeket kiváló minőségű, különböző formájú és színű bőrszíjakkal kínálják. A gravírozás, amely még egyedibbé teszi a Flieger PRO -t, már csak hab a tortán.

A valaha volt legvékonyabb mechanikus Laco pilótaóra. Mindössze 11 mm magas az új PRO.

Modern időtlenség, ívelt tokfülekkel!

A “Flieger PRO” kiemelkedik tartósságával, funkcionalitásával és olvashatóságával. A PRO dizájnja egyesíti az eredeti pilótaóra klasszikus elemeit a jelenlegi technológiával és mindezt még kényelmesebb formában.

A PRO óraszerkesztő. Egyedibb nem is lehetne.

Minden egyes óra egyedileg készül Pforzheimben, egyedi termékként, a személyes konfigurációidnak megfelelően. Fedezd fel a “Flieger PRO” -t, mint a történelmi “testre szabott” pilótaórát.

PRO – mert nincs kontra

A Stuttgart PRO és Karlsruhe PRO modellek változatos lehetőségeket kínálnak az óra szerelmeseinek, azoknak, akik rajonganak a pilótaóra modern értelmezéséért.

A rendelkezésre álló lehetőségek alapján matematikailag több mint 14 000 verzió alakítható ki. Automatikus vagy kézi felhúzású szerkezet? Zafírkristály egy- vagy kettő tükröződésgátló bevonat? Zárt vagy nyitott hátlap? Jobb vagy bal oldali korona? A tok mérete 37 mm, 40 mm és 43 mm. „A” vagy „B” modell. Bőrszíjak fekete, sötét vagy világosbarna színben. Személyes gravírozás és így tovább…

A Laco szinte korlátlan lehetőségeket kínál a legapróbb részletekig. Így nem lehet semmi oka annak, hogy miért ne viselj Stuttgartot vagy Karlsruhe PRO -t a csuklódon?

PRO egyszerűen azt jelenti, hogy IGEN!

Hatalmas igen a márkára és a PRO-ra!

Igen a Laco legendájára, amely a múlt század eleje óta meggyőző abszolút pontossággal, nagy tartóssággal és letisztult dizájnnal rendelkezik. Ezek a történelmi tájoló órákon és pilótafülke -műszereken alapuló jellemzők határozzák meg ennek a kategóriának a népszerűségét. A Laco közel százéves hagyományokkal rendelkezik a kiváló minőségű és precíz órák gyártásában, és újra és újra megtalálni önmagát a történelmi örökségének feledése nélkül.

Még akkor is, ha a jelenlegi termékválaszték gyakran pontosan tükrözi az autentikus modellek hiteles jellemzőit, a gyártási technológia és a felszerelések a lehető legmodernebbek.

A márka DNS-e azonban megtalálható azokban az emberekben is, akik tervezik, építik és együtt élnek  az órákkal, ezáltal hatással vannak a márkára. A DNS és a lenyűgöző tulajdonságok az evolúció minden szakaszában tovább fejlődnek anélkül, hogy radikális változásokon mennének keresztül. Annak érdekében, hogy továbbra is ezt az utat járhassa be a Laco, egy teljesen új vonalat valósítanak meg a “Flieger PRO” órákkal “Karlsruhe PRO” és “Stuttgart PRO” modellekkel.

Írj hozzászólást

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE