Kisebb, Vékonyabb, Könnyebb – Pilótaórák a mindennapokra

Laco 40 mm Zürich.2.D kvarc karóra

Kisebb, Vékonyabb, Könnyebb – Pilótaórák a mindennapokra

A Laco a gyakori kérésekre és megkeresésekre válaszolva két kvarc szerkezetű modellel bővíti Pilot Basic kollekcióját. A Zürich és a Genf új kiadásai képviselik a pilótaórák megfizethető belépő kategóriáját. Mindkét modell a Laco-tól megszokott mérettől eltérően 40 mm átmérőjű és 9 mm magas, mely kényelmes viselet még vékonyabb csuklón is. Ez teszi őket ideálissá, moderné és mindennapi használatra alkalmas kiegészítővé, a mechanikus pilótaórák igazi alternatívájává.

Mindazonáltal ugyanez vonatkozik a Zürich.2-re és a Genf.2 -re is: optimális olvashatóság, pontosság és megbízhatóság. Ezekkel az erényekkel, amelyeket a repülés úttörő napjaiban határoztak meg, a pilótaórák sok évtizeden keresztül bizonyították, hogy robusztus társak. A pilóták és az órarajongók nagyra értékelt szeretete arra ösztönözte a Laco-t, hogy a népszerű Zürich.2 és Genf.2 órák újbóli kiadásával tovább írja a sikertörténetet. Mindkét klasszikus már elérhető dátumkijelzővel és anélkül.

A Laco valamennyi pilótaórájához hasonlóan az új modellek is a több évtizedes know-how -ra támaszkodva a klasszikus tulajdonságokat kínálják: a szabadság és az egyedi hitelesség kifejezése.

GENF.2 – TYPE A

A kerek rozsdamentes acél tok, a matt fekete számlap jellegzetes tipográfiával, valamint a karakteres jelölés tizenkét óránál és a barna bőrszíj két szegeccsel felelevenítik a történelmi pilóta- és megfigyelőórák hiteles DNS -ét.

Tovább a Genf.2 modellhez
ZÜRICH.2 – TYPE B

Az optimális olvashatóság érdekében zöldes fényű Superluminova C3 anyaggal vonták be a mutatókat, számokat és vonalkákat, mely minden fényviszonyban maximális kontraszttal látja el a számlapot. A számlapot karcálló zafírkristály védi, amely opcionálisan mindkét oldalon tükröződésmentes bevonattal rendelhető. A Ronda kiváló minőségű svájci kvarc szerkezetek pontos időmérést biztosítanak.

Tovább a Zürich.2 modellhez

Két típus, négy változat

Újdonságként mind a klasszikus „A” típusú számlappal rendelkező Genf, mind a Zürich „B” típus számlapja esetében elérhető 6 óránál elhelyezett dátumkijelzés is. Az összesen négy óra nemcsak a profi pilótákat inspirálja, de minden pilótaóra rajongó szívét megdobbantja.

Minőség a kortás tervezésben

Minden modellváltozat ötvözi a bevált kialakítás előnyeit a korszerű tokátmérővel és a nagy pontosságú kvarc szerkezettel. A tokon eszközölt ráncfelvarrás keretében csökkentették a méreteit, melynek köszönhetően a Genf.2 és a Zürich.2 lágyabbak, karcsúbb vonalvezetésűek és esztétikusabb megjelenésűek lettek.

Kényelmes viselet

Az órák vékonyabb kialakításának köszönhetően még kényelmesebben illeszkednek a vékonyabb csuklóhoz is. Természetes módon illeszkednek a pilóta kabát ujja alá, de kényelmes viseletet biztosítanak az ing mandzsetta alatt is.

Írj hozzászólást

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE