Kiváló teszttel és egyedi tanúsítvánnyal rendelkezik

A Laco DIN 8330 pilótaórák. A legjobb minőség – minden kétséget kizáróan!
Laco Hamburg DIN 8330 A pilótaórák új sztenderdje!

Maximálisan tökéletes! A két új, DIN 8330 tanúsítvánnyal rendelkező Hamburg és Hamburg GMT modellel minden tekintetben a kétségtelen választ adott a Laco a professzionális pilótaóra kérdésére.

A Laco közel 100 éves hagyománnyal rendelkezik az óragyártásban, kiváló minőség és progresszív innováció jellemzi.

DIN 8330 vs. TeStaF: Amikor a tesztelés még nagyobb kihívást jelent.

A Német Szabványügyi Intézet (DIN – korábban Deutsche Industrie Norm) a legfontosabb nemzeti szabványügyi szervezet Németországban.

A DIN szabványok a hibátlan műszaki teljesítmény mércéjét jelentik. A DIN által bevizsgált termékek a kiemelkedő minőség és a kiváló termékek ismérvei “”Made in Germany”

A DIN 8330 váltotta fel az elavult TeStaF-et (Technical Standard for Pilot’s Watches). A teszt előírásait részenként meghosszabbították. A tesztben történt módosítások garantálják a megfelelő minőségi jellemzőket, melyek elsősorban a repülés közben a pilótafülkében felmerülő követelmények biztosítását szolgálják, ezzel még szigorúbb követelményeket támasztva az órával szemben.

A teszt első pillantásra:

Egy intenzív funkcionalitási és tartóssági teszt három kategóriában

01

Funkcionalitási területek:

- Olvashatóság - Kezelhetőség - Pontosság - Járástartalék
02

Ellenállósági területek:

- Vízállóság - Hőmérséklet változás - Környezeti nyomás - G-terhelések - Rezgések - Ütés- és ütésállóság - Repülési műveletekre jellemző folyadékok - Mágneses mezők
03

Biztonsági és kompatibilitási területek:

- Mágneses szignatúra - Tükröződés - Kompatibilitás a pilótafülke-világítással és éjjellátó készülékekkel - Szíj rögzítése
Laco Hamburg DIN 8330
Közel 12 hét tesztelés és több tucat tesztsorozat.

A DIN 8330 szabvány a legmagasabb követelményeket támasztja a pilótaórákkal szemben, annak érdekében, hogy megfeleljenek a repülési műveletek során felmerülő szigorú feltételeknek.

A független intézet által végzett tesztelés és tanúsítás megerősíti a Laco DIN 8330 pilótaórák kiváló minőségét és feltétel nélküli megbízhatóságát.

Laco Hamburg DIN 8330
Két változat – egy egyedi eredmény.
Laco Hamburg DIN 8330
Hamburg DIN 8330
A három mutatós modell funkcionális kivitelben. A 43,5 átmérőjű, mágneses tér védelemmel ellátott tok kiváló minőségű 904L-es rozsdamentes acélból készült. A Superluminova C1 fluoreszkáló anyaggal bevont, élénk fehér színű mutatók, számok és indexek rendkívül hangsúlyosak az egyszerű számlappal kombinálva kiváló és gyors olvashatóságot biztosítanak. A kétirányban forgatható kerámia lünetta akárcsak a vállakkal védett korona akár kesztyűben is pontosan kezelhetők. A számlap mögött egy Sellita SW200 automata szerkezet ketyeg TOP minőségi szinten.
Hamburg DIN 8330
Hamburg GMT DIN 8330
A hamburgi GMT DIN 8330 egy második időzóna megjelenítésével. A GMT modellen a belső 24 órás skála arab számai és a GMT mutató nyílhegye is Superluminova Dark Orange színű bevonatott kaptak. A két logó és a 4 óránál helyet kapott dátum szürke árnyalatúak, annak érdekében, hogy kiküszöböljék a repülés közbeni zavaró tényezőket. A menetes rozsdamentes acél hátlap, amelyet repülőgép domborművel díszítettek, 20 ATM-ig biztosítja a vízállóságot. A Sellita SW330 automata szerkezet szintén TOP minőségi szintű, mely biztosítja az abszolút működési megbízhatóságot.
Hamburg GMT DIN 8330
Laco Hamburg DIN 8330
Izgalmas tesztek Neked.
A Laco DIN 8330 tanúsítvánnyal rendelkező pilótaórái mindkét világ legjobbjait képviselik – a klasszikus pilótaórák időtlen esztétikáját a legmodernebb technológiával és tanúsított precizitással párosítva. A teljesítendő vizsgálati szabványok között szerepel a repülési műveletekre jellemző folyadékokkal szembeni ellenállás, például üzemanyagok vagy kenőanyagok.
Biztosítani kell a pilótafülke környezetével és az éjjellátó berendezéssel való kompatibilitást is. Hasonlóképpen gondoskodni kell arról, hogy a tok vagy az üveg tükröződése, csillogása ne zavarja, akadályozza a pilótákat repülés közben. Ugyanilyen fontos, hogy az óra a legerősebb rázkódásoknak, vibrációknak és ütéseknek is ellenálljon, és a kiváló szíjnak köszönhetően mindig biztonságosan rögzítve a csuklóhoz.

Első rész

Az óra mechanikai, termikus, kémiai és fizikai ellenállásának vizsgálata.

Második rész

Alteszt, amely a pilóta órájának hatásait vizsgálja a repülőgépeken található tanúsított mágneses iránytűkre.

FH Aachen, Aerospace Engineering Department megerősítése:

“Laco minden részterületen kiválóan teljesítette a tesztet.”

Professzor Dr.-Ing. Frank Janser,

Az Aacheni Alkalmazott Tudományok Egyetem Repüléstechnikai Tanszéke

„DIN 8330 tanúsítvánnyal rendelkező pilótaóráink mérföldkövet jelentenek történelmünkben, a minőség, a pontosság és az innováció iránti megingathatatlan elkötelezettségünkről tanúskodnak.”

Uwe Rücker, Laco Uhrenmanufaktur vezérigazgató

Írj hozzászólást

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE