Laco Augsburg és Aachen POLAR – Az új Limitált kiadás

Fehér, mint a hó – tiszta, mint egy sarkvidéki nap

Fehér, mint a hó – tiszta, mint egy sarkvidéki nap

Gyakran a nüansznyi apróságok adnak egy klasszikusnak teljesen új megjelenést. De néha valami teljesen újnak kell lennie. Éppúgy, mint az Augsburg és Aachen modellek harmadik limitált kiadásánál, amely kifejező POLAR változatként jelenik meg.

A polárfehér számlappal és csillogó kék indexekkel az Augsburg POLAR és az Aachen POLAR pilótaórák új, divatos értelmezése a belépő szintű mechanikus szegmensben.

Az elődkiadásokhoz hasonlóan ezen exkluzív időmérők is szigorúan limitáltak, egyenként mindössze 250 darabos kiadásban érhetők el.

POLAR: Tiszta fehér és csillogó kék

Modern kiadás a tisztaság és a hűvös tárgyilagosság szerelmeseinek.

A Laco sikeres klasszikusai, Augsburg és Aachen harmadik limitált kiadása polárfehér alapon csillogó fémes indexekkel lep meg.

Újdonság - fémesen csillogó indexek

A termikusan kékített mutatók – melyek alapszériában (Basic) először jelennek meg, és a fémesen csillogó indexek tökéletes összhangban vannak.

A fény beesésétől és a látószögtől függően ezek a mutatók a mélykéktől az azúrkékig változtatják tónusukat, fényes jégkék tükröződésekkel kísérve – mint a fényjáték a sötét sarki tenger és a csillogó jéghegyek között.

Laco Augsburg POLAR Automata
Laco Aachen POLAR Automata
Superluminova C3

Napközben a Superluminova-val bevont mutatók és számok világoszöld színnel jelennek meg a hófehér számlap előtt, kontrasztba állítva az erős türkiz-kék ragyogással a sötétben, akár egy izzás a sarki éjszakában.

Augsburg POLAR

Az Augsburg POLAR a klasszikus A típusú számlap kialakítását követi, kiváló leolvashatóságot biztosítva az óra, perc és másodperc mutatóknak. Mindkét óra tokátmérője 42 mm. A barna borjúbőr szíj a pilótaórákra jellemző dekoratív szegecsekkel díszítve.

Augsburg POLAR ->
Laco Augsburg POLAR Automata
Aachen POLAR

Az Aachen POLAR a történelmi navigációs órák ismert B típusát képviseli, amely belül az órakört, kívül pedig a percskálát jeleníti meg.

Aachen POLAR ->
Írj hozzászólást

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE