Laco EDITION 96 – Az utazás folytatódik

Laco EDITION 96 karóra

Megjelenését követően két hét alatt el ki is futott a termék, elkelt mind a 96 db!!!

Maszkulin és stílusos

a mélyfekete hűvös varázsával

Az EDITION 96 nevéhez hűen szigorúan limitált, mindössze 96 darabos sorozatban készül. A nagy népszerűségnek örvendő Skorpion sport- és katonai karóráinak sorozatán alapul, amely a Laco második MISSION 2025 különleges kiadássorozatának tagja, úton a Laco 100. évfordulója felé.

A tavalyi EDITION 95-tel és a 97-es, 98-as és 99-es modellek hitelesen illusztrálják a Laco hagyományokkal átitatott óragyártásának történetét, mely 2025-től stílusos gyűjtői dobozban lesz elérhető az igazi Laco ínyencek számára.

A sportos és színes megjelenéssel jellemezhető Amazonas, Atlantik, Himalaya és Mojave modellekkel összehasonlítva a teljesen fekete Edition 96 menőbbnek és elegánsabbnak tűnik, bár származása tagadhatatlan.

A jellegzetesen rovátkolt kerámia lünetta a fehér indexekkel és percjelzőkkel első benyomásra merész, technikai megjelenést kölcsönöz az órának. A mélyfekete tok és számlap, valamint a jellegzetes szíj hármas kombinációja remek kiegészítővé teszik ezt az órát elegáns megjelenésű ruhákhoz vagy öltönyhöz egyaránt.

Előrendelem
Laco EDITION 96 karóra

Robosztus és sokoldalú

A strapabíró 42 mm-es tok valóban megfelel az Edition 96 hátlapján kialakított skorpió domborműnek. A fekete felület alatt pedig egy remekül kidolgozott, kiváló minőségű 316 L rozsdamentes acél található. A duplakupolás zafírüveg, valamint a menetes korona és hátlap együtt biztosítják 30 ATM-ig a vízállóságot.

Ez nem jelent mást, minthogy az Edition 96 komolyabb merülésekhez is kiváló.

EDITION 96
Vízállóság 30 ATM-ig

Külső szépség és belső értékek

A számlap különösen vonzó a diszkrét szürke minimalista indexek és az erőteljes, tiszta fehér számok közötti kontraszt miatt. Az azonos színsémával ellátott mutatók és indexek luminova hatásai megegyeznek. A számlapon lévő indexek, a percmutató, valamint a lünettán megjelenő számok azonos zöld színű árnyalatban pompáznak, míg az óra, másodpercmutató és a lünetta vonalkái pedig egy másik zöld árnyalatban jelennek meg hála a Superluminova C1 bevonat különböző árnyalatú felületeken történő használatának.

Az óra Laco 200 szerkezettel rendelkezik (mely a Selitta SW 200-1 szerkezetre épül, továbbá „Top” minőségben is rendelhető felár ellenében), amely éppen olyan intenzív, mint megbízható, és soha nem hagyja cserben viselőjét.

Laco EDITION 96 karóra
Laco EDITION 96 karóra

A skorpió jegye alatt

Lenyűgöző műszaki jellemzői és rendkívüli megbízhatósága mellett az EDITION 96 hátoldalán egy feltűnő skorpiót ábrázoló dombormű is található. A mindig is kissé titokzatos és misztikus lényről azt mondják, hogy nem csak rugalmassággal és nagy alkalmazkodóképességgel rendelkezik, hanem bátorsággal és erővel is.

Eredeti marhabőr – mégis vízálló

Az EDITION 96 rendkívüli szíja tökéletesen kiegészíti az óra megjelenését és funkcióját. A lakkozott marhabőr biztosítja a szükséges kopás- és vízállóságot. A lenvászonszerű dombornyomás és a körbefutó felső varrás adja a szíj egyedülállóan feltűnő megjelenését.

EDITION 96
Laco EDITION 96 karóra
Laco EDITION 96 karóra

A Laco 100 éves – 5 év tele meglepetéssel

„A „MISSION 2025” keretein belül nem csak a nagy évforduló előtt állókat tiszteljük meg 5 különleges modellel, hanem még sok más hírt is megoszthatunk kicsikkel és nagyokkal egyaránt. Betekintést nyújtunk munkánkba, márkánkba és hagyományainkba, tájékoztatjuk Önt a viharos idők hullámvölgyeiről, és még többet szeretetünkről és szenvedélyünkről:

Üdvözlettel, Laco 1925-től”

LACO EDITION 96 – Ragad meg az egyedi lehetőséget, hogy hozzájuthass a világon mindössze 96 darabban limitált exkluzív darab egyikéhez.

Az órát stílusos utazódobozban szállítjuk, dísztűjével, valamint kézzel írt eredetiség- és vizsgálati tanúsítvánnyal.

A Laco különös hangsúlyt fektet az olyan értékekre, mint a minőség, a tartósság és a merész dizájn, ami kompromisszumok nélküli, Németországban gyártott mechanikus órákat eredményez, amelyekre viselője bármikor és minden körülmények között számíthat. Az Edition 96-tal egy olyan kifinomult időmérőt hoztak létre, amely teljes mértékben megfelel a szabadtéri tevékenységek magas követelményeinek és elvárásainak, és stílusos, divatos benyomást hagy maga után az időtlen kialakításnak és műszaki jellemzőknek köszönhetően.

Írj hozzászólást

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE