Laco “Oliv” Limitált kiadásban – avagy a Pilótaórák új hírnöke

Laco Augsburg 42 mm Oliv Automata karóra Limited

Felszállás álcázó módban - Egy új limitált kiadású pilótaóra

A Laco két új limitált kiadású pilótaórája olíva zöld színben debütál. Az új divatos katonai megjelenésű Augsburg Oliv 42 és Aachen Oliv 42 modellek 250 darabos limitációban lesznek elérhetők. A vintage stílusú színvilág és a történelmileg ihletett mintázat kiemeli az órák férfiasságát, valamint figyelemre méltó megjelenést kölcsönöz nekik.

Az olíva szín árnyalata

A sötét olajzöld számlap a vintage megjelenésű tokkal bizonyosan emeli viselője kalandvágyát. A számlap tökéletes hátteret biztosít a funkcionális elemeknek, a feltűnő mutatóknak és számoknak, amelyek az 1940-es évekbeli eredeti Laco navigációs órákról lehetnek ismerősek.

A legenda iránti elköteleződés

Az autentikus stílust követve a számok és a mutatók luminova bevonata elszíneződött (szándékosan antikolt hatást keltve), ezt jelenti a Superluminova “Old Radium”, amely nappal vintage barna árnyalattal rendelkezik, de sötétben élénkzölden világít.

Minőség és precizitás

A Laco 21 -es szerkezete biztosítja a pontosságot, miközben a hátoldalon a zafírkristálynak köszönhetően gyönyörködhetünk a szerkezetben az óra minden le- és felvételekor. A mechanizmus a jól bevált, kipróbált Miyota 821A automata szerkezetén alapul, melynek 42 óra járástartaléka van. A másodperc stop funkciónak köszönhetően pedig az idő pontosan beállítható.

AUGSBURG OLIV 42

Elegáns és időtálló – Az Augsburg Oliv 42 egy igazán figyelemfelkeltő darab. A modell követi a tipikus A típusú számlap jegyeit, vagyis a mutatók kifogástalan láthatóságát.

Ismerd meg az Augsburg Oliv-ot >

AACHEN OLIV 42

Hétköznapi és történelmi – Az Aachen Oliv-val bármire készen állsz. A B típus funkcionális és korszerű számlap biztosan lenyűgöz, és megbízható társsá teszi ezt a modellt.

Ismerd meg az Aachen Oliv-ot>
Írj hozzászólást
UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE