Laco történelme

1925-től napjainkig – időmérők különböző karakterisztikával

Autentikus, szenvedélyes, pontos – a Laco csak a legmagasabb minőségű órákat kínálja. A kiváló minőségű termékek, és azok optimális funkcionalitása, valamint az időtlen dizájn iránti igény mindig is része volt a történelmének. A hagyományokhoz abszolút ragaszkodó márka, ugyanakkor előre tekint és olyan innovációkat eszközöl, amelyek megfelelnek a kor szellemiségének.

Precíz kivitelezés, mint a minőség garanciája

Büszkeséggel tekintenek vissza a közel 100 éves dinamikus cégtörténetre, és mindig arra törekszenek, hogy a Lacher & Co. alapítói által sok évvel ezelőtt kijelentett elvárásainak maradéktalanul megfeleljenek, vagyis: olyan órákat készítsenek, amelyek minőségükkel és megbízhatóságukkal kiemelkednek a többi közül. Emiatt az óráiknak minden kategóriában továbbra is a precíziós kivitelezésre kell támaszkodniuk és nem az iparágra hagyatkozniuk az Original megjelenésű modelltől egészen az elegáns Classic modellekig.

Kiállni az idő próbáját – évtizedeken át

A Lacót érő számos nehézség ellenére a gyártás és az értékesítés a történelme során egyszer sem szünetelt. A sikeres újjáépítési folyamatnak köszönhetően a termelés folyamatosan bővült. Akár kézi, akár automata szerkezettel ellátott óráról van szó a márka jelentős érdemeket ért el az óragyártók körében, hála kiváló minőségének. Potenciáljuk lehetővé tette, hogy a pilóta órák sikertörténetét kibővítsék saját kronométerükkel.

Órák, amelyek Tőled függenek – a kezdetektől

Lacher & Co. az óragyártás eredete ebben a cégben rejlik. 1925-ben alapították, az évek során a Durowe-val együttműködve alakult ki a pforzheimi gyár. Még a legnehezebb körülmények között is fenn tudott maradni a cég és folytatni tudta a termelést, a második világháború alatt az öt gyártó egyikeként megbízható órákat gyártott a Német Luftwaffe pilótáinak.

Modellek, melyek a mai napig karakteresek

Pilóta óráik sikertörténetük kifejeződése. Az új évezred elején újra piacra vezették őket, melyek egyedülálló karaktert alakítottak ki a művészi, mechanikus órák piacán, például a Genevese csíkoknak és a kék csavaroknak köszönhetően. Számos modell követte a tradicionális formákat, megjelenést, de arra mindig is nagy figyelmet fordítottak, hogy maximálisan megfeleljenek a modern kor igényeinek.

Technológia mely ötvöződik a dizájnban – Időtlen

A jövőbeni fejlesztések kialakításának támogatása mindig is a legnagyobb ösztönző erejük volt. Jelentős befolyással bírnak a piacra, gondoljunk csak arra, hogy ők gyártották az első működő elektronikus karórát Németországban. Az idő szellemisége mindig is áthatotta a svájci és japán szerkezettel ellátott modelleket. Nagyon fontos szempont a cég számára a technológia és az időtlen dizájn tökéletes szinergiája.

A Pforzheim-i „Golden City” – A nevezetes hely

A cég arra törekszik, hogy tiszteletben tartsa a történelmi hagyományokat, azzal, hogy gyáruk és központjuk Pfrozheimben található, illetve az óráikat az azokat megihlető városokról nevezték el. A város megalakulásának 250. évfordulója alkalmából egy 250 darabra korlátozott kiadású jubileumi órát mutattak be, mely tiszteletre méltó, elegáns és exkluzív.

Úttörő termékek- Német gyártmány

Pforzheim fontos szerepet tölt be a karlsruhei technológiai központ és a stuttgarti nagyváros között betöltött kapocsként. Csakúgy, mint az egész régió, a város is kiváló minőségű termékeket képvisel. Ezeknek a termékeknek a sikere az innovatív erőre támaszkodik. A Laco arra törekszik, hogy előre mutató gondolkodásával óráikban ötvözze a történelmet és az innovatív német gyártási technológiát.

Tagged , , , ,
Select your currency
EUR euró