München Erbstück. Szigorúan korlátozott!

Laco München Erbstück Limited

Szigorúan korlátozott! Mindössze 30 db készült!

A Laco limitált kronográf pilótaórája, a München számos gyűjtő és órakedvelő szívét rebegtette meg világszerte.

Ismerd meg a Laco Münchent most egy különlegesen, exkluzív kiadásban, mely mindössze 30 darabos limitált kiadásban érhető el. Tapasztald meg a pilótaórák autentikus vintage megjelenésének és a modern kronográfok diszkrét technikai érzékének igazán kivételes kombinációját.

Laco 42 mm München Erbstück Automata limited karóra

Maximális funkcionalitás és minimalista dizájn

A fekete antikolt számlapon a kronográf funkciót biztosító segédmutatók mellett 3 óránál kaptak helyet a hét napjai és a dátum. A kronográf funkció segédmutatói visszafogott szürke színeinek köszönhetően megmaradt a klasszikus pilótaóra megjelenés. A tipikus számlapon a 12 óránál található jelölő háromszög mellett csak az alapvető információk olvashatók le.

Tovább az órához
Amikor a történelem találkozik az idők szellemével

A Laco-nál kifejlesztett “öregbítési folyamat” minden München Erbstücket igazán egyedi darabbá tesz. A toktól a számlapon és a mutatókon át a bőrszíjig – minden alkatrészt kézzel “öregbítenek”, nagy figyelmet fordítva a részletekre. A régi idők hiteles megjelenésével minden órának páratlan, egyedi megjelenést ad. Emiatt a München Erbstück kötelező darab az exkluzív, retro órák szerelmeseinek.

Klasszikus jellemzők és a legjobb svájci minőségű szerkezet

A mutatók, számok és indexek Superluminova C3 világító anyaggal vannak bevonva, mely még rossz látási viszonyok között is kiváló olvashatóságot biztosít. Az optimális olvashatóságot hivatott szolgálni a zafírkristály domború kialakítása és a tükröződésgátló bevonat. A Laco München Erbstück számlapja mögött találjuk a robusztus Laco 50 kronográf szerkezetet, amely a svájci ETA Valjoux 7750-en alapul.

Laco 42 mm München Erbstück Automata limited karóra
Robusztus rozsdamentes acél a lenyűgöző patina alatt

A kivételes rozsdamentes acél tok 42 mm átmérőjű, és kétségtelenül maradandó benyomást kelt mindenkiben. A 14,7 mm-es magasságával és a 110 g-os súlyával a München Erbstück kétségtelenül bizonyítja viselőjének, hogy egy igazi férfias órát hord.

Laco München Erbstück Limited
Egyedi darabok 1-től 30-ig

Nem csak a kézzel “öregbített” megjelenés teszi minden München Erbstücket lenyűgözővé, egyedi darabbá: a hátoldalon a történelmi tájolóóra gravírozása található, amely a München Erbstück esetében korlátozott. Kiadások száma 1-től 30-ig. Ezen kívül a München Erbstück készletét egy kézzel aláírt eredetiség- és vizsgálati tanúsítvány teszi teljessé.

Tovább az órához
Egy csodálatos órához első osztályú doboz illik

Az új Laco München Erbstück egy igényesen kialakított fadobozban érkezik, így már maga a doboz kinyitása is nagy örömet okoz, és benne újra és újra felfedezheted ezt a csodálatos órát. Az exkluzív óra mellett az eredetiséget igazoló tanúsítvány is tökéletes helyet kap ebben a nagyszerű dobozban.

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE