Nápoly találkozik Palermóval – a Laco új pilótaórái

Laco 39 mm Palermo Automata karóra
Akár a régi barátok találkoznak

Az „olasz família” két új taggal bővül: a Neapel 39-el és a Palermo 39-el.

Újjászületésnek lehetünk tanúi, mivel sokáig szerves részét képezték ezek a modellek, “vecchi amici” -ként, úgymond régi barátokként a Laco pilótaóragyűjteményének. Az elődökhöz képest az újdonság a mindössze 39 mm-re csökkentett rozsdamentes acél tok keskeny lünetta és a nagy számlap. A narancssárga számok, indexek és mutatók a sötét (fekete) háttér előtt látványos megjelenést biztosítanak, mindkét karóra esetében érvényesül a kontraszt hatás, amint a csuklódra teszed. Alkalmi ruhákhoz vagy öltönyökhöz is kiváló viseletek, és ami nem mellékes még a pilótafülkében is jó képet festenek.

Végül is, ahogy mondani szokták “az igazi Olaszország Nápoly és Palermo között fekszik”, melyet a legjobban felülről csodálhatunk meg. Campania-tól Szicíliáig amíg a szem ellát számtalan narancsfa látható, ez a narancsszín inspirálta a Laco-t ennek a merész színvilágnak a megalkotására.

Neapel – „A” típusú számlap

A ragyogó narancs ellenállhatatlan varázsát kölcsönzi a Neapel 39-nek, ugyanakkor megőrzi pilótaóra attitűdjét: a letisztult kialakításnak és a számokon, a mutatókon található fényes anyagnak köszönhetően az idő gyorsan és pontosan leolvasható.

Ugrás az órához
Palermo – „B” típusú számlap

A Palermo 39 a történelmi „B” típusú számlapot követi, amely elkerülhetetlenül a csuklódra vonzza a tekinteteket. A technikai stílus kiemeli a kiváló dizájnt, megbízható funkcióval.

Ugrás az órához
VECCHI AMICI – RÉGI BARÁTOK: NEAPEL 39 & PALERMO 39
A finomított részletek

A recés hagymakorona, a narancsszínnel összehangolt bőrszíj, a zafírkristály – ezek a kifinomult részletek “dettagli raffinati” (finomított részletek) garantáltan lenyűgöznek, válaszd akár a Neapel 39 39-et vagy a Palermo 39-et.

A mechanizmus szépsége jól látható a rozsdamentes acél tok hátoldalán található zafírkristály üvegen keresztül. A karórák szívét képezi az automatikus Laco 21 kaliber, amelynek alapja a Miyota 821A szerkezet. Kérésre mindkét időmérő Laco 31 kaliberrel is kapható. A Laco 31-es kalibernek nagyobb a teljesítménytartalma, 60 óra, és a régi hagyomány szerint kékített csavarokkal rendelkezik. További opcionális frissítésként fényvisszaverő bevonatot is kérhetünk a zafírkristály mindkét oldalán.

Írj hozzászólást

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE