Pilóta óra másképp – Laco Frankfurt GMT a Kronometer.hu elemzése

Laco 43 MM Frankfurt GMT Schwarz automata karóra
Megkerestük Magyarország egyik legismertebb órákkal és órák tesztelésével foglalkozó szakértőjét, a Kronometer.hu-t, hogy teszteljék és mondjanak véleményt a Laco 43 MM Frankfurt GMT Schwarz óránkról.

A korábbi egyeztetésünkkel ellentétben a cikk írása közben, kaptunk egy visszajelzést a tesztelést végző szakemberektől, hogy ugye nem bánjuk, ha az előzetesen megbeszélt egy oldal helyett két oldalnyi szakmai anyagot közölnek. A karóra egyedisége, megjelenése miatt mindenképpen indokolt lenne a hosszabb tartalom, amit ténylegesen megérdemel a téma.

A teljesség igénye

Az elemzés elején ugyan érintőlegesen, de a Laco márka történelmére és történelmi jelentőségére, illetve a második világháborúban betöltött szerepére is kitértek. A karórát több szemszögből és elképesztő részletességgel elemezték, tesztelték. Igazán érdekesnek találtuk, hogy milyen reálisan és pontosan lett megállapítva a Laco Frankfurt GMT Schwarz az órák világában. (itt szeretnénk megemlíteni, hogy a megbeszéltek szerint az óra alapadatain kívül semmilyen extra információval sem láttuk el a szakembereket, így biztosítva az objektív elemzést.)

A csomagolás a stílusnak és az árkategóriának megfelelő.

Eleinte fenntartásokkal közeledtem ehhez a típushoz, első látásra úgy éreztem, hogy a Laco nem biztos, hogy a legjobb irányból közelítette meg ezt a modern vonalat, aztán szép lassan rá kellett jönnöm, hogy egyszerűen csak túlságosan maradi szemmel nézek a pilótaórák világára, elvégre a negyvenes-ötvenes évek óta mindegyik szinte ugyanúgy néz ki, ide-oda reszelgetik a millimétereket, a színeket és a szerkezeteket, de érdemi változás nem történt. Ez a gondolatmenet kellett ahhoz, hogy értsem ezt az órát.”

Kronometer.hu
Laco 43 MM Frankfurt GMT Schwarz automata karóra

A teljesség igénye nélkül, de néhány más modellünket is megemlítették, főképpen azért is, mert a gyártó által biztosított egyedi igényekkel (cikkben extraként említik) még érdekesebbé lehet tenni a kiszemelt modellt.

Büszkék vagyunk, hogy termékünkkel elnyertük a szakemberek érdeklődését, ezáltal is bizonyítva a Laco márka érdemeit, melyet reményeink szerint egyre többen személyesen is megismerhettek.

Laco 43 MM Frankfurt GMT Schwarz automata karóra

Természetesen nem szeretnénk az iromány valamennyi részletét felfedni, így azt javasoljuk olvasd el a Kronometer.hu cikkét az alábbi címen:

https://kronometer.hu/2021/05/10/pilota-ora-maskepp-laco-frankfurt-gmt/

Írj hozzászólást

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE