Stílusos korlátozott kiadás a kisebb átmérőjű órák szerelmeseinek, Oliv 39

Augsburg Oliv 39
Limitált kiadású Oliv 39
Laco 39 mm Augsburg Oliv Limited Edition
42 mm-ről váltunk 39 mm-re – Stílusos korlátozott kiadás a kisebb átmérőjű órák szerelmeseinek

A Laco következő Olíva zöld sztárjai: Az Oliv 42 időmérők tavalyi sikere után – melyek rövid idő alatt el is fogytak – két új modellel bővül a limitált kiadású portfólió, a 39 mm átmérőjű modellek személyében.

Elődeikhez hasonlóan az új Augsburg és Aachen Oliv 39 pilótaórák is egyenként 250 darabban limitáltak, természetesen ismét a már megismert divatos katonai stílusban mutatkoznak be. A használati nyomokat idéző tok meleg színe tovább hangsúlyozza a történelmi ihletésű dizájn különleges varázsát. Az Oliv 39 kisebb átmérője jelentősen könnyebbé és vékonyabb megjelenésűvé teszi.

Az olajbogyó érintése

A jól ismert tájolóórák klasszikus tipográfiája már első pillantásra igazi Laco-vá varázsolja az új időmérőket. Az olajzöld számlap és a vintage megjelenésű tok úgy tűnhet, hogy a modern kalandorok számára készültek. Ennek ellenére az óra a hétköznapokban is hordható szinte bármilyen öltözékkel.

Augsburg Oliv 39
A legendák szeretetéért

A márkához és annak hitelességéhez híven a számokat, indexeket és mutatókat fluoreszkáló Superluminova “Old Radium” borítja, amely nappal barnás vintage tónusú, de sötétben intenzíven zölden világít.

A 39 mm átmérőjű rozsdamentes acél tokot bronz színű PVD bevonat borítja, mely tovább hangsúlyozza az órák “használt megjelenés” jellegét.

Aachen Oliv 39
Minőség és Precizitás

A pontosságról a Laco 21 automata szerkezet gondoskodik, a zafírkristály hátlapja pedig minden fel- és levételkor vonzza a tekintetet. A szerkezet a bevált Miyota 821A kaliberre épül, és 42 órás járástartalékot biztosít, valamint másodperc-stop funkcióval rendelkezik.

Laco 39 mm Augsburg Oliv Limited Edition
Augsburg Oliv 39

Igazi szemet gyönyörködtető autentikus dizájn. Az Augsburg modell a tájolóórák tipikus A típusú számlapját követi, és tökéletes leolvashatóságot biztosít óra, perc és a központi másodpercmutató bevonatának köszönhetően.

Augsburg Oliv 39
Aachen Oliv 39

Kicsit technikaibb, de kétségtelenül hiteles. A B típusú számlappal rendelkező Aachen Oliv egy funkcionális időmérő, mely a modern számlapjával lenyűgözővé, és megbízható társsá teszi ezt a modellt.

Aachen Oliv 39
Laco Oliv 39
Írj hozzászólást

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE