Visszatérés a gyökerekhez: A traser új P69 Black Stealth kollekciója

Nagy teljesítményű és robusztus karórát keresel?

Felkészültség, állóképesség és akaraterő: ezt jelenti az új P69 Black Stealth. Egy karóra, amely kompromisszumok nélkül társad lehet, jöjjön, aminek jönnie kell.

A P69 Black Stealth a következő szintre emel: a menetes korona, a szögletes kialakítású tok és a 20 bar-os vízállóság együtt hatékony védelmet biztosítanak a svájci kvarc szerkezetnek az ütések, az iszap és a por ellen. A fényvisszaverő (AR- Anti-reflective) zafírüveg és a PVD bevonatú rozsdamentes acél tok, valamint a kerámia betéttel ellátott lünetta megbízható védelmet nyújt a karórának, az ergonomikus profilú recézett gerinc pedig lehetővé teszi a két irányban forgatható lünetta finom beállítását kesztyű viselése esetén is.

A kollekció másik kiemelt jellemzője: A P69 modellek mutatói, vonalkái és a lünetta évekig ragyognak a traser által kifejlesztett saját erőforrású megvilágítási rendszerének köszönhetően, ezzel évtizedekig állandó lumineszcenciát biztosít külső energiaforrás nélkül.

Akár sűrű erdőben, vagy végtelen sivatagban, akár nyílt tengeren, akár nappal, vagy éjszaka: homok, fekete, zöld és kék színekben a P69 Black Stealth zökkenőmentesen illeszkedik bármely tevékenységi területhez. A számlapok színeihez illő kaucsuk vagy NATO szíjak biztosítják, hogy az óra biztonságosan és kényelmesen legyen rögzítve a csuklódhoz. A P69 Black Stealth robusztus kialakítása nem hagy kétséget afelől – ez egy olyan férfi karóra, amelyre extrém helyzetekben is bátran támaszkodhatsz.

Írj hozzászólást

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE