WatchMaster által kínált akciós karórák

WatchMaster akciós órái

Akciós Laco márkájú karórák

A „Fraknfurt Grau” és a „Frankfurt Schwarz” modellek a Laco következő generációs pilóta órái.

Frankfurt „Fekete & „Szürke”

A GMT modellek megbízhatóságot, erőt és pontosságot képviselnek. Sötét, titánszórásos felület, 43 mm átmérővel és 200 m-es vízállóságával tökéletesen beleillik a márka Original pilóta óra kategóriájába.

A számok, indexek és a kék színű körvonallal és fluoreszkáló anyaggal ellátott mutatók garantálják a tökéletes olvashatóságot éjjel-nappal.

Két idő egy pillantásra

A második időzónát a 24 órás mutató és a belső forgatható lünetta segítségével tudjuk megjeleníteni. A második koronával gyorsan, pontosan és biztonságosan beállítható a belső golyóscsapágyra szerelt forgatható lünetta. A modellben Laco 93 szerkezet teszi a dolgát, melynek alapja az ETA 2893-2 kiváló, megbízható svájci automata szerkezete.

További részleteket érhet el a kiválasztott óra képére kattintva.

Laco 43 MM FRANKFURT GMT SCHWARZ AUTOMATA karóra

43 MM FRANKFURT GMT SCHWARZ AUTOMATA

A Laco kronográfok néhány modelljénél felsejlik az Aviator modellek jellemvonása. Karakterüket jellemzően meghatározza az Aviator órák kiváló olvashatósága és kétségtelen robusztussága, melyeket további kiegészítő funkciókkal láttak el, mint például a stopper funkció. A stopper funkció aktiválásakor a nagy másodperc mutató végzi a mérést, viszont a 9 óránál található kis másodperc mutató folytonos marad. A korona melletti kiegészítő gombok a további funkciók kényelmes kezelését teszik lehetővé.

Erő és precizitás jellemzi a Laco kronográf óráit. A Laco tervezői tökéletesen megoldották a feladatot, mely szerint a rengeteg fontos információ megjelenítése mellett a pontos idő is kiválóan leolvasható.

További részleteket érhet el a kiválasztott óra képére kattintva.

Laco 42 MM Seattle Kvarc Kronográf karóra

42 MM Seattle Kvarc Kronográf


Laco 42 MM Helgoland Kvarc Kronográf karóra

42 MM Helgoland Kvarc Kronográf

Függetlenül attól, hogy melyik Laco Aviator órát választja, minden modellnek egy közös jellemzője van: legendás történelem. Az 1940-es években csak néhány vállalat kapott engedélyt pilóta óra gyártására, a Laco volt az egyik. A Német Légierőnek szánt tájoló órákra vonatkozó részletes követelményeket, az FL23883 besorolás alapján a Légi Közlekedési Minisztérium fogalmazta meg. Ez a szám került minden „navigációs eszközre”, melyet a karórákon a tok koronával szemben lévő oldalán helyeztek el.

A tájoló órákat nem a pilóták, hanem a fedélzeti navigátorok viselték. A repülőgép pontos helyzetének meghatározásához Aviator órát és egy oktánt használtak, ezért az órának elengedhetetlen jellemzője volt a pontosság, melyet mindig biztosítania kellett, még extrém körülmények között is. Egy Aviator órának könnyen olvashatónak és használhatónak kellett lennie a legnehezebb helyzetekben is. Más szóval egy Aviator óra elengedhetetlen társ volt a fedélzeten. A jelenlegi modellek jellemvonásai az 1940-es évek eredeti Laco Aviator óráihoz nyúlnak vissza, melyeknél a pontosság és a kiemelkedő formatervezés kombinálódott. A Laco Aviator órák fő jellemzői többek között az ikonikus számlap, a hagyma korona, a bújtatott zárt szíj és a tok felszínének megmunkálása. A robusztus Aviator órák a megkülönböztető jegyeikkel a Laco márka örökösei. Az egyedileg, szándékosan használttá alakított Aviator órák külső jegyei csak megerősítik azok hitelességét, történelmi hátterét, ezáltal formálva az „örökségből” egy magas minőségű terméket. Egy legenda megszületése, melyet az órásmesterek odaadásukkal építettek, azért, hogy Ön igazi szenvedéllyel viselhesse.

További részleteket érhet el a kiválasztott óra képére kattintva.

Laco 42 MM Augsburg Automata karóra

42 MM Augsburg Automata


Laco 42 MM Münster Automata karóra

42 MM Münster Automata

 

 

 

Laco 42 MM Bielefeld Automata karóra

42 MM Bielefeld Automata

Ezzel a Navy órával a Laco két tengerészeti klasszikus funkcióját és dizájnját kombinálja: az 1940-es évek zsebóráját és egy olyan modellt, amely az „U1” tengeralattjáró személyzet órájára emlékeztet. A manuális kézi felhúzós szerkezet, a számlap és a tokozás lényegében éppen olyanok, mint amilyenek az órák elődjei voltak. Azonban a modern német gyártmányú karórát optikailag kellemesebb megjelenésűvé tették. Az egyik speciális jellemzője a kiemelkedően nagy, átlátszó hátlap, mely bepillantást enged a meseszép szerkezetbe.

A tengerészet jelentős hatással volt a pontos időmérők fejlődésére. A zsebóra eredetileg a pontos időmérésen túl a tájékozódási pontoktól függetlenül a földrajzi távolságok meghatározására is szolgált. Az óra tulajdonságai miatt esett a Német Haditengerészet választása erre a típusra, viszont ingazán népszerűvé a könnyű olvashatósága tette, például a matt-fekete arab számok és a vasúti témájú perc vonalkák voltak a kor Laco zsebórák főbb jellemzői. Ezen jellemvonások ismerhetők fel mind az 1940-es években a Német Haditengerészet számára készített modellnél, mind a modern Wilhelmshaven kiadásnál. Hasonló megjelenéssel lehet találkozni a 2000-res években a Német Posta számára készített limitált kiadású karóránál is.

Az új Navy óra megjelenésével a kör bezárult és a Laco megjelent egy modern karórával, amely egyesítette a két prototípus tulajdonságait. Ezen meghatározó tulajdonságok például az erős rozsdamentes acél tok, a kis méretű 6 óránál elhelyezett másodperc mutató, a számok és az indexek, melyek Superluminova C3 festékkel vannak kezelve. A Laco 98 óraszerkezet a svájci ETA 6498.1 alapján készült.

A termékcsalád két modellje 42.5 mm átmérőjűek: A világos színű „Cuxhaven” változat szépen díszített fehér számlappal és krém színű bőrszíjjal, míg a sötét színű „Bremerhaven” változata fekete számlappal és fekete szíjjal felszerelt.

További részleteket érhet el a kiválasztott óra képére kattintva.

Laco 42.5 MM Cuxhaven felhúzós karóra

Laco 42.5 MM Cuxhaven felhúzós karóra

A Laco JU órával a karján nem csak a repülés álmával kerülhet kapcsolatba, de az 1930 és 1950 közötti repülés történelmével is. A Laco technikai bravúrjának köszönhetően a JU karóra látványosan kombinálja a repülés úttörő szellemiségét a 21. század technológiájával.

További részleteket érhet el a kiválasztott óra képére kattintva.

 

Laco 42 MM JU AUTOMATA karóra

42 MM JU AUTOMATA

Akár modern dizájnú órák, újraértelmezett klasszikusok, vagy akár a Bauhaus stílust nem követő órákról legyen szó a magabiztos nők és férfiak egyaránt megtalálják a Németországban készült klasszikus vonalat képviselő órák között a számukra legmegfelelőbbet. A Bauhaus stílus és a korszak Laco óráinak megjelenése alapján az egyedi számlap ugyanolyan fókuszpontnak számít, mint az, hogy a Laco márka egyenlő a megbízhatósággal és a minőséggel.

A Laco Classic vonal minőségi, időtlen stílusú órákat kínál abszolút individualisták számára. A teljes Laco Classic sorozatot az egyszerű dizájn, tiszta esztétika és tökéletes olvashatóság jellemzi anélkül, hogy felesleges díszítőelemeket vagy alkotóelemeket adna hozzá, természetesen mindezt magas minőség és szakszerűség mellett. A Pforzheim cég változatos Classic modelljeit modern vagy új klasszikus módon értelmezték újra.

További részleteket érhet el a kiválasztott óra képére kattintva.

Laco 38 MM COTTBUS AUTOMATA karóra

38 MM COTTBUS AUTOMATA

Akciós a.b.art márkájú karórák

Az FD széria különleges ismertetőjegye a körben elhelyezkedő 31 pontos dátum kijelzés, mely a klasszikus kialakítású számlappal együtt extravagáns vizuális megjelenést kölcsönöz a szériának. A dátumot egy forgatható tárcsalap mutatja, ezzel is hangsúlyozva az órák egyediségét.

További részleteket érhet el a kiválasztott óra képére kattintva.

a.b.art FD36-101-6S Női karóra

FD36-101-6S Női karóra


a.b.art FD41-101-6S Férfi karóra

FD41-101-6S Férfi karóra

 

a.b.art FD41-265-001NL Férfi karóra

FD41-265-001NL Férfi karóra

Az FG széria ötvözi a klasszikus dizájnt és a modern divatos elemeket. A kék mutatókat tökéletesen kiegészítik a római számok, melyek meghatározzák az óra elegáns elemét, és hangsúlyozzák egyedi stílusát és viseletét.

További részleteket érhet el a kiválasztott óra képére kattintva.

a.b.art FG36-001-1L Női karóra

FG36-001-1L Női karóra


a.b.art FG36-001-7S Női karóra

FG36-001-7S Női karóra

A fémindexek és mutatók tökéletes összhangban vannak a klasszikus tervezésű óralappal, így adva az órának egy mélyebb trendiséget, amely tökéletes viseletet biztosít bármilyen alkalomra.

További részleteket érhet el a kiválasztott óra képére kattintva.

a.b.art FB36-015-15L Női karóra

FB36-015-15L Női karóra

Az FN szériát az arab számok és a kék mutatók teszik egyedülállóvá. Az egyszerű tervezésű óralapon a fémes színű számok és mutatók trendivé és divatossá teszik az órát.

További részleteket érhet el a kiválasztott óra képére kattintva.

a.b.art FN36-001-1L Női karóra

FN36-001-1L Női karóra


a.b.art FN41-001-1L Férfi karóra

FN41-001-1L Férfi karóra

Az FR széria a mérsékelt formákat és a klasszikus elemeket kombinálja, például a tradicionális mutatóival és a 6 óránál található kisméretű másodpercmutatóval.  Egyszerű, klasszikus, de ugyanakkor elegáns megjelenés, amely tökéletes viselet a hétköznapokban és az üzleti életben egyaránt.

További részleteket érhet el a kiválasztott óra képére kattintva.

a.b.art FR36-015-1L Női karóra

FR36-015-1L Női karóra

A precíz kialakítás és a 26 mm-es tokméret az FQ szériát az egyszerű kiegészítők szintjéről egy magasabb szintre az ékszerek kategóriájába emeli. A kék számlapos családdal csak tovább fokozzuk az elegancia érzését. Az FQ sorozat legalább annyira kifinomult ékszer, mint amennyire óra.

További részleteket érhet el a kiválasztott óra képére kattintva.

a.b.art FQ26-000-053L Női karóra

FQ26-000-053L Női karóra


a.b.art FQ26-015-1S Női karóra

FQ26-015-1S Női karóra

 

 

 

 

 

 

 

Reményeink szerint sikerült bemutatnunk az egyes márkák népszerűbb modelljeit, valamint felkeltenünk érdeklődését akcióinkkal és hamarosan kedves vásárlóink között tudhatjuk.

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE