Elhalasztják a 2020-as BaselWorld-öt

Egészségbiztonsági okokból és az elővigyázatosságból, a svájci szövetségi és kantoni hatóságok által 2020.02.28-án kiadott nagyszabású, nyilvános és magán rendezvények tilalmának direktíváját követve, a BaselWorld bejelentette, hogy a show-t 2021. január 28. csütörtök – 2021. február 2., kedd közötti időpontra halasztja (sajtónap: január 27., szerda) a Covid-19-cel (koronavírus) kapcsolatos aggodalmak miatt.

A BaselWorld, amelyet 2020. április 30-tól május 5-ig terveztek megrendezni, partnereivel és a felelős egészségügyi hatóságokkal szorosan együttműködve hozta meg ezt a döntést. Teljes mértékben megbíznak a szervezetek szakértelmében és ajánlásaiban, a kiállítók, látogatók és együttműködők érdekeit maximálisan szem előtt tartva. A svájci nagyszabású, nyilvános összejövetelek 2020.02.28-ai hivatalos tilalmát követően, a BaselWorld szervezői a show elhalasztása mellett döntöttek, mivel a komolyabb előkészületek, különösen a csarnokok és a standok építése a tervek szerint a jövő héten vette volna kezdetét.

Amennyiben további információink lesznek a koronavírus óravilágot érintő hatásairól, természetesen azonnal beszámolunk róla.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Select your currency
EUR euró